Ons verhaal

Je hebt het vast wel eens meegemaakt: een bank, keuken, of ander maatwerk product bestellen en vervolgens lang op de levering moeten wachten. En dat terwijl 80% van de banken komt uit een beperkte selectie populaire opstellingen en stoffen. Het is een maatwerk product dat in veel gevallen geen maatwerk product hoeft te zijn. Dit is precies waar PEPP Interiors op inspeelt — banken in de populairste uitvoeringen nog dezelfde week direct uit voorraad geleverd.

Een ander groot voordeel van banken op voorraad produceren is grootschalig inkopen.
Omdat wij banken in populaire opstellingen en stoffen in grote batches produceren, kunnen we extra efficiƫnt grondstoffen inkopen, produceren en transporteren. Concreet betekent dit dat we deze standaard opstellingen 15% goedkoper kunnen aanbieden.

Oog voor detail

Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur.
Dit nemen we mee in het ontwerp van onze banken. Verhoudingen, vormen, stofkeuze en kleine details. Met al deze aspecten houden we rekening in de productontwikkeling, zodat je kunt genieten van een nieuwe bank die helemaal van nu is.

De stof maakt de bank

De stofkeuze is ontzettend belangrijk voor de uitstraling en beleving van een bank. Tijdens de productontwikkeling produceren we elk model in meerdere stoffen om te bepalen welke stoffen het beste passen bij de bank. Op deze manier zorgen we voor de juiste saus bij de maaltijd.

Het is goed om te weten dat de prijs van een strekkende meter stof (significant) verschilt per stoftype. Duurdere stof is lang niet altijd beter, maar kan de bank wel honderden euro's duurder maken. Door onze uitgebreide ervaring met stoffen zijn wij in staat om de juiste stof voor de bank te kiezen. Zo komt de bank uitstekend tot zijn recht, en wordt hij niet onnodig duur.